Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
  

Din 2014 rulăm fericire. The Hurricane.

Am adunat particule de viziune și am formatat câteva normalități pentru a contribui cu frumos în offline-ul și online-ul românesc.  Specializați în strategie, imagine și conținut am conturat disciplini clare pentru a surprinde, educa și crește privitorul, utilizatorul sau clientul pentru care creăm.

Credem că un design bun este o expresie a unui brand dedicat conectării. Credem că o identitate trebuie să transpună viziunea produsului în “the best case scenario”. Credem în antreprenori curajoși care construiesc cu emoție idei sustenabile. Credem în profesionalism și echitabilitate.

For creative 911, call The Hurricane.  

CLIENȚI

Să rotim puțin vântul.

Descărcări creative alături de clienți vizionari.

Pe bune, am învârtit proiecte de la prima lor adiere. Am răsturnat pălăriile clienților dintr-o singură suflare. Am gonit împreună să isprăvim mari obiective dintr-un singur trăsnet. Nu te lăsa intimidat de vârtejul gândurilor furtunoase. Lasă umbrela deoparte și hai cu noi în marea furtună. Totul este o conspirație pentru un potop creativ. Mai aproape cu fiecare proiect în parte.

Experiențele cu noi.

Ei spun...

Hurricane + Veronica = Love
Cam așa se poate descrie colaborarea noastră, pe scurt. Hurricanii sunt oamenii cu ideile grozave, care s-au implicat foarte mult în proiectul nostru și pasiunea lor s-a vazut în fiecare linie și fiecare culoare din noua noastră imagine. Te ajută cu tot ce pot ei și-ți fac business-ul mai frumos.

— Alina Colceriu

Business Owner / din-camara.ro

Colaborarea noastră a început timid, dar în forță – așa cum sunt și Hurricanii noștri, un fel de eroi în jeanși și tricou. BRAINIA – apa noastră cu vitamine & minerale avea nevoie de o interfață, de un loc de întâlnire în vastul www. Hurricanii au fost cei care au creat de la zero identitatea, conceptul și site-ul BRAINIA. Ca la un puzzle, au adăugat câte o piesă: de la structură până la informațiile faine și relevante pentru target. De ce credem că oamenii ăștia au făcut o treabă atât de faină? E simplu: ei au simțit BRAINIA de la bun început, s-au împrietenit cu ea și și-au dat seama că trăiesc după aceleași principii, fac parte din categoria celor care creează, gândesc, decid și pot schimba lucruri prin puterea minții lor.

— Roxana Ola

Marketing / Zizin

Lucrăm cu firma Hurricane Design de când am creat primele Hello Donuts în laboratorul nostru de producție. Am crescut împreună datorită produselor și calității pe care o oferim, dar și datorită ajutorului pe care l-am primit de la ei. Era nevoie de a le transmite doar o idee, ei dezvoltând-o și implementând-o într-o perioadă scurtă de timp. În plus, suportul oferit constant în promovarea online și offline ne-a ajutat să fim extrem de vizibili pe o piață a dulciurilor extrem de aglomerată. Recomand serviciile firmei Hurricane Design, cu toată responsabilitatea și căldura.

— Constantin Puiu

Owner / Hello Donuts

Let's make something great together

We'll make it smart, beautiful & efficient.