Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
  

Din 2014 rulăm fericire. The Hurricane.

Am adunat particule de viziune și am formatat câteva normalități pentru a contribui cu frumos în offline-ul și online-ul românesc.  Specializați în strategie, imagine și conținut am conturat disciplini clare pentru a surprinde, educa și crește privitorul, utilizatorul sau clientul pentru care creăm.

Credem că un design bun este o expresie a unui brand dedicat conectării. Credem că o identitate trebuie să transpună viziunea produsului în “the best case scenario”. Credem în antreprenori curajoși care construiesc cu emoție idei sustenabile. Credem în profesionalism și echitabilitate.

For creative 911, call The Hurricane.  

CLIENȚI

Să rotim puțin vântul.

Descărcări creative alături de clienți vizionari.

Pe bune, am învârtit proiecte de la prima lor adiere. Am răsturnat pălăriile clienților dintr-o singură suflare. Am gonit împreună să isprăvim mari obiective dintr-un singur trăsnet. Nu te lăsa intimidat de vârtejul gândurilor furtunoase. Lasă umbrela deoparte și hai cu noi în marea furtună. Totul este o conspirație pentru un potop creativ. Mai aproape cu fiecare proiect în parte.

Experiențele cu noi.

Ei spun...

Când aștepți cu nerăbdare să vezi ce mai „născocesc” și cum te mai surprind Hurricanii după ce le-ai trimis un brief creativ pentru un vizual de spectacol, dialog cultural sau concert… asta e mare lucru, cred, mai ales pentru cineva care vine din zona artelor performative. Și se întâmplă indiferent dacă le spui că ai nevoie de un vizual care să te ducă cu gândul la Perjovschi, dar să nu fie Perjovschi sau dacă trebuie să integreze o fotografie contemporană într-un decor dintr-un alt secol. La modul cel mai sincer, nicio provocare creativă nu a fost o provocare prea mare pentru ei, dimpotrivă! Așa s-a născut și noul logo Teatrelli, dintr-o joacă: după o discuție despre noua direcție artistică a teatrului, următorul vizual marca denumirea spațiului într-un mod care integra tot ceea ce discutasem timp de vreo oră despre visuri, viziuni și intenții artistice. Și deși nu a fost creat pentru a deveni logo, a fost adoptat ca atare, pentru că povestea vizual tot ceea ce povestisem noi prin viu grai.

— Roxana Lăpădat

Director artistic Teatrelli

Țin să vă mulțumesc în registru personal pentru un gest care contează enorm în registru profesional! După multe, poate prea multe dezbateri online pentru diferite programe culturale, mi-ați oferit ocazia să constat cât de important poate fi procesul de editare. Dialogul meu cu Silviu Purcărete, probabil cel mai important artist de teatru român, arată minunat datorita vouă. A fost înregistrat cu imaginile vorbitorilor apărând simultan pe ecran, dintr-o imensă eroare tehnică. Acum are cursivitate vizuală, claritate, naturalețe, prin talentul – da, despre talent este vorba! – vostru de a decupa și pune în lumină ce e mai frumos și mai autentic în el! Nu știam până acum că forța unei întâlniri online vine nu doar din consistența ideilor, ci și din calitatea imaginilor. Sincer, fără exagerări și gratulări de rutină, vă consider adevărați magicieni ai unui univers digital care deja a devenit indispensabil pentru comunicarea între oameni. Încă o dată, mulțumiri și felicitări!

— Octavian Saiu

Profesor, Cercetător și Critic de teatru

Hurricane + Veronica = Love
Cam așa se poate descrie colaborarea noastră, pe scurt. Hurricanii sunt oamenii cu ideile grozave, care s-au implicat foarte mult în proiectul nostru și pasiunea lor s-a vazut în fiecare linie și fiecare culoare din noua noastră imagine. Te ajută cu tot ce pot ei și-ți fac business-ul mai frumos.

— Alina Colceriu

Business Owner / din-camara.ro

The Hurricane reprezintă pentru mine, după cum îi recomandă și numele, un uragan - de excelență, frumos, creativitate, înțelegere a clientului, profesionalism, pasiune, atenție la detalii. De la festivaluri la spații culturale alternative, de la concerte la dezbateri, pot spune că le-am bifat pe toate împreună și că, de fiecare dată, am simțit că putem muta munții din loc cu vizualuri de impact, apreciate de publicul și de partenerii noștri. Trăim într-un secol al vitezei și așa se mișcă și ei, ca execuție și livrare, impresionând întotdeauna prin originalitate, calitate, creativitate, toate beautifully balanced în arta lor. Mulțumim pentru furtuna creativă!

— Cristina Lixandru

PR Manager Creart

Colaborarea noastră a început timid, dar în forță – așa cum sunt și Hurricanii noștri, un fel de eroi în jeanși și tricou. BRAINIA – apa noastră cu vitamine & minerale avea nevoie de o interfață, de un loc de întâlnire în vastul www. Hurricanii au fost cei care au creat de la zero identitatea, conceptul și site-ul BRAINIA. Ca la un puzzle, au adăugat câte o piesă: de la structură până la informațiile faine și relevante pentru target. De ce credem că oamenii ăștia au făcut o treabă atât de faină? E simplu: ei au simțit BRAINIA de la bun început, s-au împrietenit cu ea și și-au dat seama că trăiesc după aceleași principii, fac parte din categoria celor care creează, gândesc, decid și pot schimba lucruri prin puterea minții lor.

— Roxana Ola

Marketing / Zizin

Lucrăm cu firma Hurricane Design de când am creat primele Hello Donuts în laboratorul nostru de producție. Am crescut împreună datorită produselor și calității pe care o oferim, dar și datorită ajutorului pe care l-am primit de la ei. Era nevoie de a le transmite doar o idee, ei dezvoltând-o și implementând-o într-o perioadă scurtă de timp. În plus, suportul oferit constant în promovarea online și offline ne-a ajutat să fim extrem de vizibili pe o piață a dulciurilor extrem de aglomerată. Recomand serviciile firmei Hurricane Design, cu toată responsabilitatea și căldura.

— Constantin Puiu

Owner / Hello Donuts

Cu emoție și profesionalism, echipa de creativi de la ”The Hurricane” a fost alături de noi în toate proiectele, indiferent de complexitate sau buget. Am experimentat de la ”păi, nu facem noi?!” până la ”nu vreți mai bine să facem așa?!”. Dacă vă doriți un partener cu energie, dornic să vă exploreze creativ brief-ul sau proiectele sunteți unde trebuie. Tot unde trebuie sunteți și dacă vreți doar să testați cu ei la o cafea ceea ce urmează să faceți. De rapiditate nici nu discutăm că de acolo le e și numele. Zâmbetele și buna dispoziție sunt întotdeauna incluse.

— Irina Mateescu

Partner Digitalee

Creativitate și comunicare de excepție. Asta definește echipa Hurricane în ochii noștri. Energia lor ne animă și ne stimulează de fiecare dată. Ne conectăm atât de bine cu ei, încat este de ajuns o singură discuție ca să își dea seama de ce avem și cum să ne ajute să ne comunicăm identitatea. De aici, mai rămân doar câteva săptămâni de muncă intensă, cu deadline-uri clare și întâlniri productive, până ca proiectul să fie gata și să ne putem mândri cu el.

— Alina Vlădilă

Managing Partner Pro Events

Let's make something great together

We'll make it smart, beautiful & efficient.

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841402535435087' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.