Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

Afis RDW – WOOBA

Design festivaluri poster / events print

Afis RDW – WOOBA

WOOBA brand păstorit de Hurricane, a participat în acest an cu o expoziție în cadrul Romanian Design Week. Am pregatit pentru comunicare un KV cu detalile necesare promovarii instației găzduite de Galeria Creart.

// Detalii expo:
Trecem de atâtea ori pe lângă obiecte care par lipsite de orice importanță și valoare estetică și, totuși, sub „lumina” imaginației, ele pot fi transformate în stele. La fel cum fiecare stea, oricât de diferită, poate deveni parte dintr-o fascinantă galaxie.
Astfel a luat naștere, în 2020, în plin an pandemic, WOOBA – un brand românesc sustenabil, bazat pe principiile economiei circulare. Produsele noastre de design (cu precădere corpuri de iluminat) sunt create din baghete de lemn reciclat și îmbinări realizate prin tehnologie de printare 3D și transformate în obiecte urbane, geometrice, menite să satisfacă cele mai actuale tendințe în materie de gust și stil.
Instalația „Piece by Piece… Into the Light” își propune să redea, sub forma unei metafore vizuale, întregul proces al metamorfozării unei bucăți de lemn reciclat într-o micro-galaxie.
  • Date

    May 6, 2022

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    WOOBA

Share project

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *