Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

Bakeronline România communication

social media

Bakeronline România communication

Proiectul BakerOnline este realizat împreună cu echipa Digitalee. Contribuim la vizibilitatea în mediul online a producătorilor și artizanilor locali de brutărie, patiserie și coferătie cu un strop de magie presărată peste materialele grafice dezvoltate. Conform calendarului editorial, structurăm informațiile esențiale  în machete care au în compoziție gusturi bune reprezentate în  imagini sugestive și atrăgătoare. Coacem idei delicioase pe care le traspunem în vizualuri pentru campanii de ads din mediul online.

 

Bakeronline este primul shopping center virtual din România care oferă acces la produse locale de brutărie, patiserie, cofetărie și ciocolaterie. Bakeronline este un start-up de tehnologie belgian parte din Puratos Group, aflat într-o continuă expansiune în Franța, Olanda, Germania, Spania, Chile și Costa Rica, disponibil în România prin Puratos România.

Aceștia oferă ocazia producătorilor și artizanilor locali de brutărie, patiserie și cofetărie să treacă gratuit în online și să-și protejeze afacerile în fața schimbărilor! Doar așa vor putea să rămână apropiați de clienții lor, în condițiile de distanțare socială – și doar așa fiecare dintre noi va putea să comande pâine, ciocolată și prăjituri online, ba chiar să le savureze după poftă, oricând are nevoie.

Task

machete online

  • Date

    May 4, 2020

  • Skills

    Photoshop, Illustrator

  • Client

    Puratos România

Share project
Open Website

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *