Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
social media

BELUGA – events communication

Povestea noastră împreună cu Beluga începe în anul 2015, atunci când prietenii noștri au decis să transforme fostul club Tube din centrul capitalei, într-un submarin numit – Beluga Music & Cocktails. Am pornit la drum prin construcția identității submarinului și a dezvoltării materialelor necesare deschiderii acestuia: meniuri, afișe, cărți de vizită, uniforme, programul, flyere și oferte.

Timp de 3 ani am gestionat comunicarea clubului și am administrat canalele de comunicare folosite în promovarea acestuia: website, Facebook, Instagram, Google My Business. Am dezvoltat conținut, planuri editoriale și strategie de comunicare pentru platformele sociale utilizate în promovarea clubului. Comunicarea a fost susținută de un tone of voice adecvat personalității brandului. Am conturat identitatea aducând un aport creativ în construcția materialelor grafice dezolvatate pentru evenimentele săptămânale, pentru print și web. Astfel, am dezvoltat peste 450 de materiale grafice și concepte, am coordonat procesul de vânzare-cumpărare a biletelor online prin iabilet.ro

 

Despre client:

Beluga Music & Cocktails a creat o nouă definiție a vieții de noapte din centrul capitalei. Design-ul unic al locației completat cu prezența artiștilor de renume, poziționează BelugaMC ca una din cele mai bune destinații ale orașului ce prinde viață odată cu venirea weekend-ului. Numeroși artiști, DJs și trupe de cover, au colorat nopțile tinerilor prin concerte live de excepție.

Beluga are o singură misiune – mii de kilometri de distracție chiar în inima Bucureștiului. Weekend înseamnă Belugă Music & Cocktails.

  • Date

    November 12, 2015

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    Beluga Music & Cocktails

Share project