Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
poster / events

Expoziția „Paștele prin ochii copiilor”

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție este un serviciu public aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, fiind succesorul Centrului de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, înființat în 1957. creart are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, concursuri, expoziții, târguri, seminarii, concursuri de educație civică, ateliere de creație cultural-artistică.

Paștele prin ochii copiilor. Galeria creart  în colaborare cu Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din București, au organizat expoziția de pictură „Paștele prin ochii copiilor”, în perioada 10 – 23 aprilie 2017. Elevii clasei a VII-a de pictură, sub îndrumarea domnului profesor Horia Cristina,  au expus 30 de lucrări inedite, timp de 14 zile, în preajma Sărbătorilor Pascale. Lucrările au ilustrat modul în care aceștia privesc cea mai veche și mai importantă sărbătoare creștină.

Organizatorii și-au propus prin găzduirea expoziției „Paștele prin ochii copiilor” să ofere o platformă de expunere, dar și să încurajeze elevii să interacționeze atât cu profesioniștii din domeniu cât și cu publicul care admiră pictura ca formă de exprimare artistică.

 

Task

Key Visual. Facebook cover și eveniment.

  • Date

    April 10, 2017

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    creart

Share project
Open Website