Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

iMAPP Bucharest 2021

Design festivaluri poster / events print

iMAPP Bucharest 2021

iMapp Bucharest – Winners League este unul dintre cele mai mari concursuri internaționale de 3D video mapping din lume. De-a lungul celor 6 ediții, festivalul a reunit un public de peste 360.000 de spectatori și a devenit un subiect de referință pentru specialiștii din industria audiovizuală internațională.

Anual, în luna septembrie, iMapp Bucharest îi aduce la București pe cei mai buni artiști multimedia din lume, care își prezintă creațiile pe fațada Palatului Parlamentului de 23.000 mp (a doua cea mai mare clădire administrativă din lume). Lucrările participanților sunt analizate de un juriu specializat, alcătuit din experți distinși și reprezentanți importanți ai culturii vizuale internaționale, din domeniul artelor vizuale, comunicare, mass-media sau film.

Am acceptat provocarea creativa lansată de creart și am dezvoltat Key Visual-ul evenimentului si materialele adiacente ale proiectului: bratari, bannere scenă, permise de acces, afis biling ro/en, masti de protectie etc.

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție este un serviciu public aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, fiind succesorul Centrului de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, înființat în 1957. creart are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, concursuri, expoziții, târguri, seminarii, concursuri de educație civică, ateliere de creație cultural-artistică.

  • Date

    September 15, 2021

  • Skills

    Photoshop, Illustrator, Indesign

  • Client

    creart

Share project

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *