Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
social media

IMPRINTO – communication

Din 1993, Imprinto pun la dispoziția românilor servicii calitative de imprimare rapidă și personalizare diversificată. Acum 24 de ani am inființat firma TRODAT SRL pe piața românească cu o gamă variată de ștampile. Datorită profesionalismului, folosirea tehnologiilor noi și a celor mai bune materii prime cât și a oamenilor profesioniști care să asigure calitatea produselor, au ajuns lideri de piață în segmentul ștampilelor. Imprinto se bucură de un grad înalt de încredere în rândul furnizorilor, clienților și prietenilor IMPRINTO. Cu o prezență vastă offline, în peste 20 de orașe din România, și-au propus să aducă în casa fiecărui român un articol personalizat chiar de el. Sunt în continuu proces de căutare și perfecționare, cât și creșterea diversității produselor care ar satisface și cele mai exigente solicitări.

Din 2017, comunicăm produsele și serviciile Imprinto în mediul online prin intermediul paginii de Facebook f./imprinto.ro

În 2018, ne-am dorit să creștem mai mult brandul în mediul online. Am introdus în comunicare sloganul Custom Made Easy, pentru a completa versiunea în română a brandului Imprinto – Personalizăm pentru tine și am întrebat fanii ce produse ar dori să personalizeze în online, mai simplu! Un brand din ’93 care a început sfios să salute în mediul online și să anunțe o rețea de magazine naționale, în 2020 generează comenzi personalizate online cu ridicare din magazine sau livrare prin curier.

Task

Set up pagina Facebook, Strategie de comunicare, Conținut, Art, Management comunitate. Raportare lunară

  • Date

    February 2, 2019

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    Imprinto

Share project
Open Website