Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
social media

Limiteless Faces campaign

Pentru a marca momentul celebrării a cinci ani de Limitless, am primit provocarea creativă într-un brief bine structurat de Semida Duriga. Mai exact, ne-am ocupat de reprezentarea portretelor membrilor comunității în materiale grafice.  Se spune că portretele sunt hiptonice și ne fac să ne uităm la alți oameni cu o gamă bogată de sentimente. Am ales să folosim în construcția grafică, close-up-uri dramatice cu mimicile oamenilor aflați în acțiune, pentru a sugera efort, perseverență și devotamentul acestora când vor să obțină ceea ce și-au propus.

Am dezvoltat un template vizual în care am inserat 10 dintre portretele cele mai reușite ale membrilor de pe plan local.  Portretele au fost afișate ulterior în locația din cadrul unui eveniment destinat împlinirii celor 5 ani de Limitless.

Printre materialele grafice livrate pentru campania de digital “Limitless Faces”, se numără un cover photo ambasador & pagină, hero image site, stickere oglinzi, branded t-shirts pentru Limitless trainers, Before & After template cu poze sugestive ale oamenilor din cadrul programului și Facebook frame for profile photo cu logo aniversar Limitless.

Despre client:

LIMITLESS este un program complex de remodelare corporală rapidă, care aplică concomitent strategii pentru toate cele trei paliere implicate în atingerea obiectivelor de remodelare corporală: antrenament – alimentaţie – motivaţie, livrând astfel cele mai bune rezultate, în cel mai scurt mod posibil, într-un mod sănătos.

În anul 2016, a fost considerat cel eficient program de remodelare corporală românesc cu o rată de succes de peste 93% (faţă de 10-20% ai unui program de fitness clasic). Participanţii au parte lunar de opt clase de grup intense dar şi hiper-motivante, primesc consultanţă nutriţională, sunt sfătuiţi ce suplimente să folosească în completarea alimentaţiei, primesc un program individual de antrenament construit în funcţie de obiectivul de remodelare corporală pe care aceştia îl au (slăbire, tonifiere, definire, creştere musculară, etc.), beneficiază de evaluare şi măsurători la începutul şi la finalul programului şi în final, se reeducă nutriţional prin seminarii lunare de nutriţie şi sesiuni Q&A.

  • Date

    December 15, 2017

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    Limitless

Share project