Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
social media

Limiteless Happy 2018 campaign

Rezoluțiile sunt un subiect popular pentru comunicarea de început de an. Provocarea creativă primită din partea Limitless a fost să pregătim un concept visual pentru #LimitlessResolutions 2018.

Brief-urile scrise de Semida Duriga ne inspiră mult, astfel încât pentru 2018 am introdus un semn al infinutului în campania digitală. Am înlocuit cifra 8 cu semnul infinutului, element care corespunde și numelui de brand – Limitless. Inspirați de rezoluțiile îndrăznețe stabilite la început de an, am ales cele mai bune poze care să completeze mesajele frumos croite. Ne-am pus rotițele la treabă și am dezvoltat machete în spațiul digital atât pentru pagina de Facebook Limitless, cât și a filalelor. Rezultatele campaniei digitale au fost peste așteptări, peste 80 % din locurile în cele 7 filiale, au fost ocupate în primele 20 zile de campanie.

Despre client:

LIMITLESS este un program complex de remodelare corporală rapidă, care aplică concomitent strategii pentru toate cele trei paliere implicate în atingerea obiectivelor de remodelare corporală: antrenament – alimentaţie – motivaţie, livrând astfel cele mai bune rezultate, în cel mai scurt mod posibil, într-un mod sănătos.  În anul 2016, era considerat cel eficient program de remodelare corporală românesc cu o rată de succes de peste 93% (faţă de 10-20% ai unui program de fitness clasic). Participanţii au parte lunar de opt clase de grup intense dar şi hiper-motivante, primesc consultanţă nutriţională, sunt sfătuiţi ce suplimente să folosească în completarea alimentaţiei, primesc un program individual de antrenament construit în funcţie de obiectivul de remodelare corporală pe care aceştia îl au (slăbire, tonifiere, definire, creştere musculară, etc.), beneficiază de evaluare şi măsurători la începutul şi la finalul programului şi în final, se reeducă nutriţional prin seminarii lunare de nutriţie şi sesiuni Q&A.

  • Date

    December 15, 2017

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    Limitless

Share project