Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
poster / events

Concert Luiza Zan & Sorin Zlat – ZAT You Santa Claus

Teatrelli – TEATRU INOVATOR, TEHNOLOGIE ȘI TÂNĂRA GENERAȚIE.

Conceput pe structura unică a unei cafenele artisticeTeatrelli este un spațiu cultural interdisciplinar alternativ, dedicat artelor performative. Propun atât publicului, cât și artiștilor o diversitate de experiențe.

Concert Luiza Zan & Sorin Zlat – ZAT You Santa Claus. Cele mai frumoase cântece de sărbători din arhiva standardelor de jazz răsună pe scena Teatrelli, în interpretarea muzicienilor Luiza Zan și Sorin Zlat. Piese precum cea care dă titlul concertului său “Have yourself a merry little Christmas”, dar și surprize în limba română vor îmbia la dorințe și visare. Una dintre cele mai cunoscute vocaliste de jazz din România, Luiza Zan, are în arhiva personală un premiu II la Montreux și un premiu I la Cerbul de Aur, ambele câștigate în anul 2004. Cu 8 albume, dintre care unul de autor (Heritage – 2016) și unul live (Live! -2016) cu Big Bandul Radio, Luiza Zan a cântat cu nume sonore din România, dar este și unul dintre muzicienii recunoscuți în Ungaria, unde a apărut pe un album înregistrat în limba maghiară, iar anul acesta a deschis concertul Earth Wind&Fire la MomKult, Budapesta.

Sorin Zlat este pianistul care primește marele premiu, precum și premiul publicului la marile competiții de jazz din lume. La Monaco, în 2013, la Jacksonville, în 2015, la Getxo (Spania), în 2011, sau la concursul Europafest din București, 2011. Doi muzicieni, care colindă lumea cântând, poposesc la Teatrelli să cânte colinde.

Task

Key Visual. Poster. Facebook event.

  • Date

    December 16, 2018

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    Teatrelli

Share project
Open Website