Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
poster

Piața de Crăciun București

Primăria Municipiului București, prin Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului Bucureștiului, a organizat Piața de Crăciun București în perioada 30 noiembrie – 28 decembrie 2018.

Centrul capitalei a devinit, ca și în marile metropole, un spațiu alternativ de relaxare și de petrecere a timpului liber cu cei dragi în perioada sărbătorilor de iarnă. Timp de 29 de zile, vizitatorii au fost așteptați cu băuturi și gustări calde, muzică ambientală, decorațiuni de sezon și ateliere de creație pentru copii.

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție este un serviciu public aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, fiind succesorul Centrului de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, înființat în 1957. creart are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, concursuri, expoziții, târguri, seminarii, concursuri de educație civică, ateliere de creație cultural-artistică.

Task

Key Visual de eveniment cu elemente din decorul festivalului. Brieful a inclus: design de afiș, cover și eveniment Facebook, un video promoțional, mesh & banner de turn, ecusoane, legitimații de acces și un poster cu programul festivalului.

  • Date

    March 26, 2018

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    creart

Share project