Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
festivaluri poster / events

Piața de Crăciun București

Centrul Capitalei a devenit, ca în marile metropole, un spațiu alternativ de relaxare și petrecere a timpului liber în perioada sărbătorilor de iarnă. Timp de 29 de zile, Piața de Crăciun București de pe esplanada cu statui din Piața Universității și-a așteptat vizitatorii cu băuturi și gustări calde preparate de food truck-uri îndrăgite, muzică ambientală, decorațiuni de sezon și ateliere de creație pentru copii.

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție este un serviciu public aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, fiind succesorul Centrului de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, înființat în 1957. creart are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, concursuri, expoziții, târguri, seminarii, concursuri de educație civică, ateliere de creație cultural-artistică.

Task

Keyvisual de eveniment cu elemente din decorul festivalului. Brieful a inclus: design de afiș, cover și eveniment Facebook, un video promoțional, mesh & banner de turn, ecusoane, legitimații de acces și un poster cu programul festivalului.

  • Date

    November 30, 2018

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    creart

Share project