Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

Raport de activitate creart 2020

Design print

Raport de activitate creart 2020

Pentru că în acest an o bună parte din activitate s-a întâmplat în online, am ales să integrăm grafic elemente regăsite pe ecranele tabletelor, calculatoarelor sau telefoanelor noastre. Cel mai specific simbol, fiind insăși “cursorul” care invită la acțiune “click” pe lucruri relevante sau de interes. Astfel, catalogul 2020 îmbracă această formă de cursor al activităților dezvoltate cu precădere în online și este simbolistic ilustrat pe coperta acestuia.

Anul 2020 este completat cu elemente care amintesc balcoanele sau terasele blocurilor de unde, în acest an, oamenii au participat la activitatea dezvoltată de instituție. Mai exact, din casă. Am integrat o paletă bogată de culori vibrante.

 

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție este un serviciu public aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, fiind succesorul Centrului de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, înființat în 1957. creart are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, concursuri, expoziții, târguri, seminarii, concursuri de educație civică, ateliere de creație cultural-artistică.

Task

Concept, Art, DTP. Pregatire tipar & format digital

  • Date

    January 15, 2020

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    creart

Share project

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *