Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
poster / events

Întâlnire între publicul iubitor de artă și creatorii celor trei evenimente: Romanian Design Week, Art Safari, Bucharest Biennale 8

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție este un serviciu public aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, fiind succesorul Centrului de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare, înființat în 1957. creart are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea de produse și servicii culturale diverse: festivaluri naționale și internaționale, concursuri, expoziții, târguri, seminarii, concursuri de educație civică, ateliere de creație cultural-artistică.

Întâlnire între publicul iubitor de artă și creatorii celor trei evenimente: Romanian Design Week, Art Safari, Bucharest Biennale 8. În luna mai, în capitală se găzduiesc cele mai importante evenimente dedicate artelor vizuale și design-ului: Art Safari, Bienala Internațională de Artă Contemporană București și Romanian Design Week. În 2018, creart a invitat la o dezbatere care îi reunește pe oamenii din spatele cortinei, respectiv directorii celor trei evenimente, alături de curatori și artiști implicați. Discuția a fost moderată de Mihai Zgondoiu.

Task

Key Visual. Poster. Facebook event.

  • Date

    May 3, 2018

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    Teatrelli

Share project