Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

RE:BUILD by Startarium

Design social media

RE:BUILD by Startarium

RE:BUILD este programul de susținere și reconstrucție creat de Startarium – o inițiativă Impact Hub Bucharest și ING. 100% privat, gratuit, pentru antreprenori. În perioada noiembrie 2020 – martie 2021, programul de susținere a afacerilor locale își propune să ofere consultanță, mentorat și resurse pentru antreprenori devotați și puși pe treabă.

În spiritul nativ Startarium, programul RE:BUILD e gândit cu viziunea unui viitor pe termen lung, însă aplicat pe nevoile imediate ale prezentului cu care te confrunți – ce câștigi sunt know-how și resurse care să te susțină pe propriul tău drumul să #buildbackbetter.

Pentru mai multe detalii: www.startarium.ro 

Antreprenoriatul reușește mereu să ne inspire procesul creativ. Simțindu-ne motivați de brieful creativ trimis de Startarium, am început să creăm direcția vizuală pentru comunicarea online a programului. Am dezvoltat Key Visual care are în componența sa elemente de #gamify, completate de culori vii. Pornind de la ideea că antreprenoriatul este ”un joc” care trebuie jucat responsabil, am ales nuanțe de albastru pentru a scoate în evidență profesionalismul, credibilitatea și stabilitatea.

Task

Key Visual, Materiale Social Media, Directie vizuala pentru comunicarea online a programului

  • Date

    November 10, 2020

  • Skills

    Photoshop, Illustrator

  • Client

    Startarium

Share project
Open Website

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *