Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

Reveal Marketing Research – rebranding

identitati

Reveal Marketing Research – rebranding

Reveal Marketing Research  – Compania românească de cercetare de piață, ce dezvoltă studii despre consumator, studii de brand și cercetare de produs.

Am fost invitați să venim cu o propunere creativă de repoziționare a identității. S-au dorit păstrarea numelui, a logo-ului și ajustarea cromatică care să exprime profesionalism, expertiză și încredere. Poziționarea stilistică presupunea migrarea din zona “Brightness” spre “Profesional Experts”.

Noua deviză “Decisions 𝐦𝐚𝐝𝐞 right”, are atât rolul de a comunica noua identitate de brand și noua platformă web cu soluțiile și serviciile noi adiacente, cât și misiunea de a marca repoziționarea Reveal Marketing Research în piața autohtonă a companiilor de market research și de a evidenția cele mai importante aspecte ale noii platforme de brand.
Reveal Marketing Research se transformă astfel într-un partener de business cu experiență în cercetarea de piata, iar soluțiile pe care le propune sunt realizate cu empatie, viziune pe termen lung, pasiune și etica, valori dupa care se ghideaza compania.

Task

Rebranding

 • Date

  September 13, 2021

 • Skills

  Photoshop

 • Client

  Reveal Marketing Research

 • Tags

  identity, rebranding

Share project

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *