Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
social media

Startarium CROWDFUNDING MAKEATHON

Impact Hub Bucharest – Antreprenoriat și inovare din 2012. Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale. Vei găsi aici spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

În toamna anului 2019, Orașul Antreprenorilor a dat start proiectelor faine cuuuuu… cea mai nouă și mai amplă inițiativă Startarium dedicată crowdfundingului! #StartariumCrowdfundingMakeathon e un heirup antreprenorial pentru cei hotărâți să își lanseze propria afacere. O desfășurare de forțe în care implicăm peste 50 de mentori, designers, copywriters și creativi pasionați, pentru a-i sfătui și a lucra cot la cot cu 10 antreprenori care își vor lansa – fără scuze și fără amânări – campaniile de crowdfunding toamna aceasta. Și apoi se investesc 20.000 de euro în promovarea lor!🚀

 

To do for – Startarium CROWDFUNDING MAKEATHON: de creat identitate vizuală; linia call for projects: KV + declinabile de toate felurile; linia event day: templates branding pentru postări, cartoane live streaming etc.; linia post event: comunicarea celor 10 campanii de crowdfunding – templates pe care sa le poată folosi toți (pentru comunicare: vizualuri pentru facebook ads, social comm etc).

Task

Identitate și Materiale comunicare Social Media.

  • Date

    December 16, 2018

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    Impact Hub

Share project