Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

Anotimpurile dialogului despre teatru cu Octavian Saiu


WE CREATE ARTWORKS, CONCEPTS, INTERIORS & BRAND DESIGN

poster / events print

Anotimpurile dialogului despre teatru cu Octavian Saiu

Teatrelli – TEATRU INOVATOR, TEHNOLOGIE ȘI TÂNĂRA GENERAȚIE.

Conceput pe structura unică a unei cafenele artisticeTeatrelli este un spațiu cultural interdisciplinar alternativ, dedicat artelor performative. Propun atât publicului, cât și artiștilor o diversitate de experiențe.

Anotimpurile dialogului despre teatru cu Octavian Saiu. Redescoperim bucuria de a vorbi despre teatru Anotimpurile dialogului, cu Octavian Saiu.

„Teatrul înseamnă dialog. Chiar și atunci când e fără nici o vorbă.

E arta prezenței, a imaginii, dar poate mai cu seamă a cuvântului oferit în dar. Și cum dar din dar se face rai, minunata echipă de la Teatrelli a avut ideea unei serii speciale de întâlniri numită <Anotimpurile dialogului despre teatru>. Un gest firesc. Un gest neobișnuit, totuși.

În fiecare anotimp, vom discuta despre scenă și despre lume, despre valorile și provocările timpului nostru, despre acele subiecte care merită cu adevărat dezbătute. Într-o epocă a mesajelor grăbite și tot mai golite de sens, vă invităm să căutăm împreună și neliniștea unor întrebări, dar și tihna unor răspunsuri. Adică, să redescoperim bucuria dialogului despre teatru.”

Sunt cuvintele lui Octavian Saiu, profesor, cercetător și critic de teatru, cel care susține și moderează aceste întâlniri, reunite sub genericul Anotimpurile dialogului despre teatru.

Task

Key Visual. Declinare cromatică pentru o serie de evenimente. Poster. Machete Facebook.

  • Date

    February 2, 2019

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    Teatrelli

Share project
Open Website