Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share
poster / events

Dialoguri culturale

Teatrelli – TEATRU INOVATOR, TEHNOLOGIE ȘI TÂNĂRA GENERAȚIE.

Conceput pe structura unică a unei cafenele artisticeTeatrelli este un spațiu cultural interdisciplinar alternativ, dedicat artelor performative. Propun atât publicului, cât și artiștilor o diversitate de experiențe.

Dialoguri culturale. Lansată la începutul anului 2019, seria „Dialogurilor culturale” se concentrează asupra unei întâlniri și întrepătrunderi dintre generații diferite de artiști. Dezbaterile își propun să aducă în atenția publicului reprezentanți importanți ai aceluiași domeniu artistic, care s-au confruntat însă cu provocări diferite, formându-se și construindu-și cariera artistică în contexte istorice diferite. Este felul prin care Teatrelli dăruiește publicului oportunitatea de a cunoaște și de a polemiza pe teme de actualitate culturală – întâlnirile fiind și o formă de aprofundare a părții mai puțin văzute din actul artistic – procesul de lucru în sine, contextul, viziunea, socialul.

Task

Kev visual și declinarea acestuia pentru mai multe ediții. Brief-ul a inclus: dezvoltarea afișului, evenimentului de Facebook & cover.

  • Date

    March 21, 2019

  • Skills

    JQuery, Sass

  • Client

    Teatrelli

Share project
Open Website