Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

Wooba – Expoziție de design de obiect

poster / events social media

Wooba – Expoziție de design de obiect

De Crăciun simți mai mult decât oricând nevoia de a te reconecta cu cei dragi. În 2020, un an plin de incertitudini, am fost nevoiți să stăm departe fizic și mai aproape în suflet. Dar lumina aprinsă în fiecare casă ne reconectează și ne dă speranță. Lumina – un simbol al începutului și al sărbătorilor de iarnă. Ne invită să privim spre viitor, la zilele ce vor veni și la bucuria de a trăi. Am creat special pentru Galeria Creart o instalație de lumină – o galaxie de speranțe – care ne amintește că suntem împreună, parte din univers, oriunde ne-am afla.
A fost  invitația wooba ca în vremuri în care nu putem călători fizic, să ne lăsăm purtați, în visare și în lumină, spre stele. Să aprindem scânteia din suflet și să ne lăsăm călăuziți nu de întuneric, ci de forme de lumină, concretizate în obiecte de design.
Despre WOOBA:
Toate pasiunile artiștilor se reflectă în stele. Creează instalații de lumină și construiesc în același timp un brand sustenabil, bazat pe principiile economiei circulare. Proiectează obiecte urbane, geometrice, pentru a satisface cele mai importante tendințe actuale în materie de gust şi stil. În acest proces, își propun să dezvolte un lanț economic local de impact, folosind materiale reciclate din lemn şi îmbinări din plastic biodegradabil, realizate prin tehnologie print 3D. Aşa a aparut WOOBA – o nouã formã de luminã. Lumină pentru suflet. Lumină pentru viitor.
Stay safe, stay apart, but reconnect in light!

Task

Key Visual, copy expoziție, poster, materiale de comunicare online.

  • Date

    December 10, 2020

  • Skills

    Photoshop, Illustrator

  • Client

    Wooba Deco & Galeria Creart

Share project
Open Website

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *