Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

Zorilă – Școala de Folclor și Educație Muzicală

Design identitati

Zorilă – Școala de Folclor și Educație Muzicală

Lavinia Goste și Marius Zorilă au venit la noi cu un singur gând: să cultive iubire de folclor în agitația urbană a orașului mare prin înființarea unei școli de folclor. Din dragoste pentru frumos și tradiție, vor să îmfrumusețeze tabloul urban prin cânt autentic românesc. Pentru că diversitatea este un cuvânt care definește cu desăvârșire portofoliul nostru, am spus ”Da!” provocării și ne-am alăturat în horă. După furtuna de gânduri creative, soarele s-a arătat în ideile nostre și a luat naștere numele școlii: Zorilă, un nume predestinate Zorilor în basmele populare. O școală care crede în puterea frumosului, unde creativitatea și autenticitatea sunt cuvinte cheie, iar trecutul întâlnește prezentul prin intermediul folclorului.

În laboratorul nostru cu task-uri am dezvolvat: web design & brand identity incluzând: concept, logo și elemente grafice. Colorăm mediul online cu darul pe care trecutul ni l-a lăsat moștenire. Ducem tradiția mai departe în online  gestionând conturile social media (Facebook + Instagram).

 

Despre client:

Școala Zorilă reprezintă un proiect de dezvoltare și creștere armonioasă dedicat copiilor. În cadrul școlii, profesorii cu o experiență vastă pe scena folclorului românesc şi în muzica clasică, îi sprijină şi încurajează pe cei mici să se formeze, contribuind major la dezvoltarea personală.

Școala Zorilă și-a fixat o țintă practică, anume aceea de a-i uni pe elevi într-un grup vocal, respectiv orchestră, sprijinindu-i corect în pașii către muzica populară.

Task

identitate vizuală, web design, strategie de comunicare, conținut

  • Date

    April 10, 2020

  • Skills

    Adobe Kit

  • Client

    Școala de Folclor și Educație Muzicală

Share project
Open Website

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *