Scroll to top
SUBMIT A BRIEF
Share

Mutăm 2 pixels mai la stânga, din 2014.

Cu gând. Frumos. Eficient.

Recunoaștem, nu suntem adepții filozofării ideilor noastre creative. Preferăm să păstrăm lucrurile simple și ne focalizăm toată energia în rotirea uraganului pentru a livra cele mai smart soluții de design pe brief.

Dacă urmărești să lucrezi îndeaproape cu o echipă pasionată de creativi, iar stilul și ideile de brand se potrivesc cu viziunile noastre, dansăm!  Prețuim lucrul colaborativ, empatia de business, respectul față de munca noastră și activitatea clienților noștri.

Expertiză sau super puteri:

+ Branding

+ Manual de Brand

+ Design de produs

+ Strategie de Comunicare

+ Art Direction

+ Fotografie + Video

+ Print Design

+ Web Design

+ UI + UX Design

+ E-commerce Development

+ Strategie de conținut și producție

+ Social Media Management

+ Concept de eveniment și implementare

Manifestare creativă

Credem că un design bun soluționează probleme, nu le creează. Prin concepte și idei de design, întotdeauna vom recomanda clienților noștri să vizualizeze direcția macro a brandului și să îl inoveze pentru un viitor sustenabil.  Credem în:

Diversitate

0%

Egalitate

0%

Sustenabilitate

0%

Impresia clienților

Hurricanii sunt oameni cu idei grozave, care s-au implicat foarte mult în proiectul nostru ți pasiunea lor s-a vazut în fiecare linie și fiecare culoare din noua noastră imagine. Te ajută cu tot ce pot ei și-ți fac business-ul mai frumos.

— Alina Colceriu

Business Owner / din-camara.ro

Let's make it great together.

view our work

Credem că un design bun este o expresie a unui brand dedicat conectării. Cu fascinație pentru frumos, aducem linie modernă în creații online și offline. Îmbrăcăm în haine vizuale ideile clientilor și le aranjăm în compoziție completă pentru lansarea sau repoziționare. Fie că vorbim despre antreprenori locali, instituții sau branduri internationale, rotim în uraganul nostru particule complexe de creativitate. Gândim pentru clienți, construim pentru oameni. Vezi ce poate face o furtună.